Här lägger vi upp information när det finns något ledigt jobb att söka hos oss.

Även om det inte är aktuellt med rekrytering kan du alltid skicka en intresseanmälan till: rekrytering@youcall.se

 

Lediga jobb just nu:

Sommarvikariat som Serviceoperatör

PUBLICERAD: 2018-03-21|SÖK JOBBET SENAST:2018-04-06|ANSTÄLLNINGSFORM:Deltid (60% - 80%), Sommarjobb / feriejobb, 3 - 6 månader |

LÖN:Fast månads- vecko- eller timlön|ANTAL PLATSER: 2

 

Om dig

Vem söker vi? Du är bra på att kommunicera, samarbeta och har social kompetens. Du är ansvarsfull, serviceinriktad och arbetar för att uppfylla kundernas krav på kvalitet och servicenivåer. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du trivs med att jobba i ett högt tempo, har lätt för att ta till dig instruktioner samt att anpassa dig efter olika kunders behov. Då ditt främsta arbetsverktyg är datorn krävs det att du är en van dataanvändare. Erfarenhet från callcenterbranschen är meriterande men inget krav.

Din profil

Språk

KRAV

 - Svenska

 - Engelska 

Dina arbetsuppgifter

Som serviceoperatör är dina arbetsuppgifter att ta emot och hantera inkommande kundtjänstärenden via telefon och mail. Vi arbetar med flera olika uppdrag och ofta i kundens eget system. Som medarbetare på YouCall får du alla verktyg som krävs för att lyckas genom utbildning och kontinuerlig coachning. Du får många trevliga kollegor och ett positivt arbetsklimat. Anställningen börjar med utbildning på uppdrag och system och vi varvar klassrumsutbildning med medlyssning samt praktisk träning.

Anställningsvillkor

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 75% med chans till mertid. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. YouCall har kollektivavtal med Unionen.

Intervjuer kommer att ske löpande. Start sker så snart som möjligt.

Kontaktpersoner

Någon av våra Gruppchefer, Cecilia Larsson eller Jane Öberg, på telefon 0911-932 00

 

Skicka din ansökan via mejl tillrekrytering@youcall.se

Share:


Kontakta oss

Telefon: 0911-932 00
E-post:info@youcall.se

 

Följ oss på 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Dela denna sida
© 2016 YouCall